Hoe u uw WordPress-installatie bijwerkt

Hoe u uw WordPress-installatie bijwerkt.

In deze zelfstudie wordt ervan uitgegaan dat u al bent aangemeld bij WordPress en kunt u zien hoe u uw WordPress-installatie bijwerkt.

Allereerst kunt u zien welke versie van WordPress u hier gebruikt.

Klik op de koppeling Updates in de linkermarge.

Dit is waar je naartoe gaat om je WordPress-installatie bij te werken. Klik op Opnieuw controleren om te controleren of uw installatie up-to-date is.

Onze versie van WordPress is up-to-date...

U kunt ook uw plug-ins, thema's en vertalingen vanaf deze pagina bijwerken.

Als er een probleem is en WordPress moet opnieuw worden geïnstalleerd, kunt u dit hier doen.

Zodra de installatie is voltooid, ziet u dit welkomstscherm.

Dit is het einde van de tutorial. U weet nu hoe u uw WordPress-installatie moet bijwerken.