Hoe u uw header in WordPress kunt veranderen

Hoe u uw header in WordPress kunt veranderen.

Deze tutorial gaat ervan uit dat je al bent ingelogd op WordPress en je zal laten zien hoe je je header afbeelding kunt veranderen.

Klik op Uiterlijk in de linkermarge.

Klik vervolgens op Koptekst.

Hier kunnen we een voorbeeld van onze huidige header bekijken.

Om onze koptekst te wijzigen, kunnen we hier een afbeelding kiezen die al is geüpload...

... of we kunnen een afbeelding uit onze mediabibliotheek of computer kiezen.

Laten we een afbeelding uploaden vanaf onze computer.

Klik op Als kop instellen.

Snijd vervolgens de afbeelding bij zoals gewenst.

Klik op Bijsnijden en publiceren.

Dat is het! De koptekst is bijgewerkt. We kunnen nu onze live website bekijken om te zien hoe het eruit ziet.

Dit is het einde van de tutorial. U weet nu hoe u uw header in WordPress kunt wijzigen.